fredag 7 januari 2011

Rensa i röran...


...är en jättebra bok som handlar om att om vi rensar och städar vårt hem så får vi mer energi och mår mycket bättre. Jag har precis börjat läsa den Igen och jag känner redan att jag vill börja röja och rensa bland allt skrot som vi har samlat på oss överallt. 

En annan spännande sak hon skriver är att de som har rörigt och samlar på sig en massa saker lider också ofta av övervikt. Hm...kan ju stämma faktiskt - i allafall när jag tittar på mig själv i spegeln.
Hon menar att både det man sparar på och fettet man också "sparar på" fungerar som ett skydd för att vi känner oss osäkra.
Det kan alltså hjälpa oss som bär på lite för mycket "fluff" i rätt riktning att ta tag i vårt hem och Rensa i röran. :)

Jag har själv bestämt mig för att ta tag i detta nu, samtidigt som jag ska försöka köra någon variant av LCHF och GI. 
Det är bra konstigt att trots att jag vet att jag inte mår bra av att äta för mycket socker och snabba kolisar så gör jag det ändå. Jag vet att jag blir mycket piggare, blir gladare och får en hel massa energi när jag skippar dessa bovar, så nu ska här boostas en hel massa energi inför våren. ;)

Ett litet tips!
Denna suveräna bok säljs för 39:- på Adlibris - det tycker jag lätt att den är värd faktiskt.

Piggelin kramar

6 kommentarer:

 1. Vi fick den boken som sommarpresent av chefen för några år sedan - den är bra och man kan inte göra annat än att rensa i röran när man läst den. :-)

  SvaraRadera
 2. Visst är den inspirerande?!!
  Framför allt känns det väldigt skönt och befriande när man har gjort en rensning.

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 3. Så om jag rensar huset på prylar, blir jag smartare då? *fniss*

  SvaraRadera
 4. Nääää... hahaha! Inte smartare, menade SMALARE såklart :D

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha, man kanske blir Smartare också, fniss.
  Emma - Du kan få låna boken sedan om du vill. :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Jag älskar att rensa! När jag rensar hemma och/eller har stått på loppis och gjort mig av med överflöd av grejor. Då känns det som själen lättar. Som den skrattar och njuter.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att just DU vill lämna ett meddelande till mig! ;) KRAM!