lördag 8 januari 2011

Mums!!


Detta är mitt nya fredagsmys - Läckert va?!!
Inte helt fel måste jag säga, men det vart väldigt mäktigt med grädden, uff.
Fördelen är att man inte orkar äta så mycket och sedan blir man så mätt så man inte blir sugen på något mer den kvällen. ;)

Jag stickade förresten klart halsduken till min stora tjej igår kväll.
Ska ta och fota så ni får se hur den blev, är faktiskt rätt nöjd.
Nu har min mellanbrud börjat sticka sig en halsduk också så nu sitter vi här hemma i varsitt soffhörn och stickar som aldrig förr.
Jag har börjat på min alldeles egna halsduk nu och jag hade gärna haft den klar idag då vi hade -20 grader på termometern imorse, burr!!

Kanske dyker det upp en bild på halsduken lite senare ikväll. ;)

Krameli kram på er

3 kommentarer:

 1. Suck... hade jag kommit ihåg huuuur jobbigt det är att vara gravid skulle jag aaaaldrig ha gjort det igen ;0). Både tur och synd att man glömmer så fort! *haha*

  Ska bli kul att få se lite stickningar hos dig framöver...

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Men nu är det nära Anna, snart får du snusa på den lilla/e.

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 3. Tack, då ska jag kolla hos Annelie om det finns. Jag är där så sällan nuförtiden eftersom det inte går att ha barnvagnen där inne. För mycket saker överallt, är rädd att man ska förstöra något. Beklagade mig alldeles nyss för J så jag ska få åka dit själv framöver. Har ju presentkortet från svärmor =)

  Jag har inga planer alls denna vecka (förutom torsdag) så vi kan mer än gärna träffas. Jag kan komma ner till er också så får M lite miljöombyte =) Vilka dagar är du ledig?

  SvaraRadera

Vad glad jag blir att just DU vill lämna ett meddelande till mig! ;) KRAM!