lördag 23 oktober 2010

Vilken härlig dag!

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt...

Dagen började med att vi fick hit min brors hund för vi skulle vara hundvakt idag då de håller på att flytta. Han är så himla mysig och våran Freja blir så nöjd när hon får lite sällskap.

Åkte sedan in till stan för att fixa en present som min mellan tjej skulle ha med sig ikväll när hon skulle på ett "kalas". När jag var på stan så passade jag på att träffa en av mina allra bästa vänner som bor i Östersund och som var på besök här i Sundsvall. En kort men mysig stund fick vi och några butiker hann vi trots allt avverka. Tack för det L! ;)

Sedan åkte jag hem och traskade glatt iväg till min brors nya hus som bara ligger några minuter ifrån oss nu. :) Ska bli så mysigt att de kommer närmare oss. Blir lite lättare att bara titta förbi en sväng. Ja inte för att de har bott långt ifrån tidigare heller, men ändå.
  Har där hjälpt till så gott jag kunnat att packa upp lådor mm. Hoppas du hittar dina saker nu E, men du får väl ringa och fråga någon av oss som var där idag om du saknar något.

Min snälla svägerska hade köpt en bok till mig. Hon vet verkligen vad jag tycker om.


































Tusen tack E!! Lovar att det kommer läggas ut här på bloggen när jag har pysslat till någonting ifrån boken. Det blir nog inte bara en sak som kommer tillverkas med idé ifrån den skulle jag tro.

Kanske kommer det en liten titt in i min äldsta dotters rum imorgon. Vi får se om hon ger mig tillåtelse.
Nu ska jag ta och försöka kurera min huvudvärk. 

Kram 
Jeanette

Ps: Jag blir så himla glad när ni lämnar en liten kommentar. ;)

6 kommentarer:

  1. Men jösses vad du ligger i o grejar... man får ju nästan lite dåligt samvete.... eller så kan man ju kanske komma bort o njuta av det fina istället... he he...

    Kram A

    SvaraRadera
  2. Du är så välkommen så, det vet du. Men du ska väl inte säga så mycket som grejar på en hel massa själv. ;)

    //Jeanette

    SvaraRadera
  3. Du är så gullig Jeanette! :) Tack för all hjälp, supersnällt! Jag ringer om jag inte hittar sakerna, haha. Kommer bli mysigt att bo närmare er oxå :) Vi bjuder på middag när vi kommit iordning, nu har vi ju plats för hela er familj ;) Väntar med spänning på lite betongsaker. Tack för hjälp med Z oxå. Han har lekt följa John med mig hela kvällen. Vill absolut inte bli lämnad i något rum. :D

    SvaraRadera
  4. Tack själv, alltid lika roligt att träffas, spelar ingen roll om det blir lång eller kort stund. Värdesätter all tid med min bästis!!Kram L

    SvaraRadera
  5. Tycker att du har gjort en såå fin blogg!!
    /L<3

    SvaraRadera
  6. DR SUNNY ÄR DEN ENDA PÅLITLIGA OCH ÄRLIGA FÖR ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA
    Jag visste aldrig att jag hade en bra chans att få tillbaka min man förrän jag träffade DR SUNNY. Det var verkligen svårt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förstörd och jag kunde inte komma tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss, men det visade sig misslyckas. Jag var ensam i flera månader och såg mig inte älska någon annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR SUNNY som gav mig förmånen att se till att mina hjärteönskningar uppfylldes. Han återförenade oss och kärlek och lycka återställdes. Hans ord är hans och han underlåter aldrig att lova någon 48 timmar för att få resultatet, vilket förvånade mig när mitt eget resultat dök upp. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: drsunnydsolution1@gmail.com eller WhatsApp honom: +2348082943805.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just DU vill lämna ett meddelande till mig! ;) KRAM!