söndag 24 oktober 2010

Små glimtar ifrån min stora tjejs rum

Här kommer som jag utlovat lite bilder ifrån stora M's rum. Som jag tidigare skrivit så gillar hon verkligen att pyssla och inreda. Hon målar om möbler och fixar till saker så de ska passa hennes stil.

Här är bilder på hennes säng. 
Den ljuvliga kudden med rosor på fick hon när hon konfirmerades i våras.


Detta ljusfat har hon köpt själv och fixat till. Stenarna är plockade i Turkiet.

Här en fin glaskupa (konfa present det också) samt väckarklocka som hon köpt själv, en liten titt i hennes fönster samt hennes tvättkorg som hon piffat till med söta hjärtan. Hon gillar som ni ser också hjärtan. :)


Det var en liten tjuvtitt i en tonårstjejs krypin.
-----------------
Jag blev föresten så lycklig idag när min underbara man var färdig med ett litet projekt som vi har gjort delar av tillsammans. Jag har designat och han har snickrat. 
Lyckliga jag som har en så händig man. ;) Hoppas han läser detta nu så jag får hjälp med alla andra idéer som poppar upp i mitt huvud kors och tvärs,hi hi.

Nu vart ni kanske lite nyfikna på vad det är vi har pysslat ihop, men det ska ni få se en annan dag. Jag måste först fixa till lite och fota några fina bilder först. 

Hoppas ni har haft en skön och vilsam helg för imorgon är det måndag igen och nya utmaningar väntar.

Kram
Jeanette

1 kommentar:

  1. Hmm.... Ja, onekligen så har kärleken för hjärtan gått i arv... ;) o även inredningsgenen har hon fått tösen !! Vad skoj o vad fint hon har !!

    O lyckliga du som har en sån händig make !! :)

    Kram A

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just DU vill lämna ett meddelande till mig! ;) KRAM!