tisdag 23 oktober 2012

Tidig kväll


Tittar in lite snabbt och säger hej innan jag kastar mig över boken jag läser just nu. Väldigt annorlunda, men ändå har den fångat mitt intresse på ett speciellt sätt. Den heter Borta bäst och är skriven av Sara Kadefors. Berättar mer om den när jag läst klart den. ;)

Mannen jobbar natt så det innebär att jag har en annan liten man bredvid mig i sängen inatt. Undra när han blir för stor för det? Ibland önskar man att det gick att stoppa tiden. Att alltid få känna den där varma lilla handen som rufsar om i mitt hår så jag vaknar med en frisyr som ser helt galen ut. Små gosiga fötter som vill värma sig på mina ben. Och kramarna på morgonen när han vill att vi ska stanna kvar i sängens värme ett tag till. Vill verkligen aldrig vara utan.

Nu ska jag krypa ner bredvid lilleman och sluka lite bok en stund. Tror John Blund kommer på besök tidigt ikväll. Ja så känns det. :)

Imorgon ska jag berätta om något helknasigt som jag testar just nu. Det går helt emot mina tidigare åsikter. Men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. ;)

Natti natti
Jeanette


1 kommentar:

  1. Det låter väldigt mysigt. Har också tillbringat natten med min minstingkille... så mysigt.
    Kram Jannike

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att just DU vill lämna ett meddelande till mig! ;) KRAM!