tisdag 22 juli 2014

Viktiga beslut under solen
Finaste vännen!

Idag har jag varit på besök hon min kära vän A, som jag för övrigt träffar alldeles för sällan nu mer. Vännen med världens bästigaste web-shop ni vet. ;)

Jag blir alltid så himla glad och full av inspiration när jag är hemma hos henne. Så många fina, vackra, roliga, tokiga och härliga saker överallt.
Fick visst så mycket inspiration idag att det till och med slutade med ett blogginlägg. De ni! =)

Vi har iallafall haft en supervarm dag med en hel massa tjejprat ute på hennes altan "hemma" i lillabyn.  Ja det känns faktiskt lite som att komma hem när jag åker dit ut. Saknar platsen så vansinnigt mycket!
Trots hettan som besökt oss idag så blev vi allt lite hungriga.
En supergod Chiliconcarne dukades fram och avnjöts ur de tokfina skålarna från Bloomingville.
Kika på dem här vettja!

Mätta och belåtna tog sig sedan tjejerna an en väldigt stor och viktig uppgift för dagen...Beslutsångest DeLuxe!

Vilken av dessa underbaringar ska man välja?!
Nu tycker ju säkert många att de är sjukt lika varandra, och att det inte spelar någon roll egentligen vilken av skönheterna man väljer. MEN...så plättlätt är det faktiskt inte.

Jag personligen föll för den vänstra stolen utseendemässigt. Fast jag skulle ha velat ha den högra stolens armstöd. OCH den högra stolens form på sitsen.... OCH den högra stolens tvärslåar nertill.
Den högra stolen är för övrigt helt klart skönast att sitta i också.
Men den var också rangligare och kändes inte lika gedigen som den vänstra.
Sedan är den högra snyggare när man ser den en aning underifrån, vilket man kommer göra då de ska stå på en lite upphöjd uteplats.


Här är stolarna sedda bakifrån.


Det är verkligen ingen lätt match det här! I allafall inte när man är två tjejer som tänker rätt lika vad det gäller estetik i inredning, haha!

Kanske någon vänlig läsare har lust att ge oss sin syn på detta? ;)Dessa stolar kommer från Hillerstorp, och var de som var klart skönast i mitt tycke.

Och dessa snyggingar kommer från Svenska KWA.


Nu börjar det äntligen bli lite svalare i luften och kanske, kanske det skulle kunna slinka ner någon bit mat i lilla magen. Ska kila in och fixa något gott och sedan vänta och längta tills jag får prata med min kärlek ikväll.
Jooo det är faktiskt sant, tihi! Jag är så kär så det är helt knasigt! <3
Men det får ni säkert höra mer om någon annan dag... ;)

Ha det gott!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad glad jag blir att just DU vill lämna ett meddelande till mig! ;) KRAM!